Direcció

Gabriel Miralles i Güell

Ja des de petit realitza estudis musicals centrats en el piano, l’orgue i l’harmònium, en el Conservatori Municipal de Música de Barcelona i en l’Acadèmia Ars Nova, dirigida per Maria Canals. Els seus estudis de direcció coral han estat realitzats amb els Mestres Manuel Cabero i Pièrre Cao.

Als quinze anys entra en contacte en el món coral com a ajudant tècnic i evoluciona ràpidament fins a sots-director a la Coral Canticela, sempre al costat del Mestre Constantí Sotelo. Actualment i des del juny del 1989 dirigeix la Coral Canticela, de la Sagrada Família de Barcelona. Entre els anys 1992 i 1998 dirigeix la coral universitària d’Enginyeria La Salle, a Barcelona i des del juny de 2006 i durant dos cursos assumeix la direcció del Cor Bach, de l’Associació Bach, de Sant Miquel dels Sants, a Barcelona. El juny de 2007 funda la Nova Coral Jove a Centelles, actualment Cor Cantus Firmus.

Cal destacar, entre altres, les gires realitzades amb la Coral Canticela a Argentina l’agost de 2005, i amb la Coral d’Enginyeria La Salle a Argentina l’agost del 1995 i a França el juny del 1998. Ha estat director invitat com a especialista en música catalana en el Festival de Música Coral de Santa Fe, Argentina, organitzat pel Coro de la Universidad Católica de Santa Fe.

Amb el suport de la Coral Canticela ha estat promotor de diferents tallers musicals participats entre els que cal destacar-ne els d’estudi i interpretació de la Missa Criolla, d’Ariel Ramírez, i la Passió segons Sant Joan, de J. S. Bach.

Contact to us